ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Η Εταιρία

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα LED IT Be.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στους πελάτες (ιδιώτες ή/και επαγγελματίες), την δυνατότητα αγοράς ποιοτικών προϊόντων φωτισμού LED και φωτιστικών,  24 ώρες το 24ωρο, από οποιαδήποτε περιοχή αυτοί διαμένουν ή δραστηριοποιούνται. Το ηλεκτρονικό κατάστημα LED IT Be.gr έχει σχεδιαστεί ώστε η διαδικασία επιλογής και αγοράς των προϊόντων να είναι απλή, γρήγορη και αξιόπιστη. Σε αυτό συμβάλλει, η πλήρης τεχνική περιγραφή των προϊόντων, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, απ’ όπου οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν μία όσον το δυνατό πιο αντιπροσωπευτική άποψη για τα προϊόντα που επιλέγουν να αγοράσουν. Επιπρόσθετα, ο πελάτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέξει στην αναλυτική περιγραφή των όρων χρήσης του LED IT Be.gr, όπου ενδεικτικά αναφέρονται οι τρόποι αποστολής & πληρωμής, το δικαίωμα υπαναχώρησης κτλ. προκειμένου να καλύψει τυχόν απορίες, που αφορούν στις συναλλαγές με την επιχείρησή μας. Σε κάθε περίπτωση παροτρύνουμε τους ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες μας, να επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί μας για να ζητήσουν πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τα προϊόντα μας.

   Σκοπός μας είναι η συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπορικής συναλλαγής με τους πελάτες μας. Με την καταχώρηση της κάθε παραγγελίας στο LED IT Be.gr, πρωταρχικό μέλημά μας είναι να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας. Για να επιτύχουμε αυτό τον στόχο, με σεβασμό και ευθύνη, θα επιλέξουμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας προκειμένου για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, θα επιβεβαιώσουμε την παραγγελία με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την εμπρόθεσμη εκτέλεση της παραγγελίας.

   Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζετε, ότι για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της αγοράς, βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και τα προσφερόμενα προϊόντα, ενημερωνόμαστε για όλες τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο του φωτισμού, αναπτύσσοντας συνεργασίες με επώνυμους κατασκευαστές όπως Beghelli, Tesla Lighting, που έχουν διεθνή εμπειρία και παρουσία καθώς και με μεγάλες εμπορικές εταιρείες. Και πάλι, μέσω των συνεργατών μας επιδιώκουμε καλύτερη ποιότητα, ασφάλεια και διαθεσιμότητα προϊόντων.  

   Τα νέας γενιάς προϊόντα φωτισμού LED, τα οποία προσφέρουμε,  έχουν ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών όπως οικίες, γραφεία, καταστήματα, εργαστήρια, ξενοδοχεία, δημόσια κτήρια (σχολεία, νοσοκομεία, δήμοι, οργανισμοί, κ.α.), υπαίθριοι χώροι (κήποι, πρατήρια καυσίμων, πάρκα, γήπεδα, κ.α.), διαφημιστικές πινακίδες, υπόγειοι χώροι στάθμευσης και αποθήκευσης, βιομηχανικοί χώροι, οδοφωτισμός κ.α.