ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι Αποστολής

    Ο τρόπος αποστολής και ο τόπος παράδοσης της παραγγελίας επιβεβαιώνονται στο ηλεκτρονικό μήνυμα οριστικής αποδοχής της παραγγελίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταχώρησε ο Πελάτης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

    Η LEAD LED παραδίδει τα προϊόντα στους Πελάτες της, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier). Κατόπιν συνεννόησης, ο Πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα από τα γραφεία της LEAD LED (Αμεινίου 25, 11631, Αθήνα).

    Επιπλέον διευκρινίζονται τα παρακάτω:

    Η εκτέλεση των παραγγελιών που λαμβάνει η LEAD LED πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. έως τις 15:00. Η έναρξη της εκτέλεσης των παραγγελιών που λαμβάνονται Σάββατο, Κυριακή ή/και αργίες, πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

    Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που απεστάλη το ηλεκτρονικό μήνυμα οριστικής αποδοχής της παραγγελίας στον Πελάτη (υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα).

    Αναφορικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων, για παραδόσεις εκτός λεκανοπεδίου Αττικής καθώς επίσης προς τη Νησιωτική, την Ηπειρωτική Ελλάδα και άλλων Δυσπρόσιτων Περιοχών, ο Πελάτης ενημερώνεται, μέσω του ηλεκτρονικού μηνύματος οριστικής αποδοχής της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι ο συνολικός χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 5 εργάσιμες ημέρες, κατά περίπτωση.

    Η LEAD LED ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή αφορούν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά αναφέρονται, ακραία καιρικά φαινόμενα, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, απεργίες κ.τ.λ.

    Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση τα στοιχεία που καταχωρεί ο Πελάτης κατά την παραγγελία του. Εάν τυχόν τα τελικά έξοδα αποστολής ανέρχονται σε μεγαλύτερο ποσό από αυτό που εμφανίστηκε όταν καταχωρήθηκε η παραγγελία ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα (leditbe.gr), η διαφορά βαρύνει τον Πελάτη.

    O Πελάτης οφείλει να ελέγχει την συσκευασία κατά την παράδοση για τυχόν φθορές (εξωτερικά) που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που ο Πελάτης διαπιστώσει φθορές (εξωτερικά) ή/και αλλοίωση στην συσκευασία των προϊόντων, μπορεί να παραλάβει δηλώνοντας εγγράφως στον υπάλληλο της εταιρείας Courier, την επιφύλαξή του ή διαφορετικά να δηλώσει εγγράφως την επιφύλαξή του στην εταιρεία Courier εντός προθεσμίας 1 (μίας) εργάσιμης ημέρας. Σε κάθε περίπτωση, ζητείται από τον Πελάτη να ενημερώσει σχετικά (είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά) την LEAD LED.


 

Τρόπος και τόπος παράδοσης

Χρόνος παράδοσης

(εργάσιμες ημέρες)

Χρεώσεις1

Δέμα ≤2kg

Για κάθε επιπλέον kg

Αντικαταβολή μετρητοίς2

1

Courier - Εντός Αττικής

1 έως 4

5,30 €

1,05 €

2,10 €

2

Courier - Εκτός Αττικής

2 έως 4

7,90 €

1,05 €

 

3

Γραφεία LEAD LED3

 

Χωρίς χρέωση


1Τα παραπάνω ποσά περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

2Ο Πελάτης μπορεί να πληρώσει με αντικαταβολή μετρητοίς, παραγγελίες συνολικής τελικής τιμής έως 70,00€ (εβδομήντα Ευρώ). Το ποσό αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον της χρέωσης για τη μεταφορά, ανά περίπτωση.


3Προκειμένου για την παράδοση των προϊόντων στα γραφεία της LEAD LED, είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Πελάτη και στην LEAD LED

        Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί άλλον τρόπο παράδοσης (π.χ. με μεταφορική εταιρεία και όχι με ταχυμεταφορά – Courier), ο τρόπος μεταφοράς μπορεί να συμφωνηθεί κατόπιν συνεννόησης.

    Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που μέρος ή το σύνολο των προϊόντων που παραδόθηκαν στον Πελάτη δεν αντιστοιχούν στους τύπους των προϊόντων που περιλαμβάνονται στην οριστική αποδοχή της παραγγελίας, η LEAD LED με δικά της έξοδα, θα αναλάβει να επιστραφούν και να σταλούν ξανά οι σωστοί τύποι προϊόντων στον Πελάτη.

    Περισσότερα σχετικά με τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα της Ε.Ε.Τ.Τ.